Onze klanten

Waxoyl

Waxoyl is gespecialiseerd in het leveren van op maat gesneden oplossingen voor het waardebehoud van alles wat rijdt, rolt, drijft en vliegt. Automobielfabrikanten, scheepsbouwers en rederijen, treinconstructeurs, fabrikanten van bouwmachines en vliegtuigconstructeurs kunnen allemaal terecht bij Waxoyl die al meer dan een halve eeuw effectief strijd tegen roest en verwering.

Ozon en zure regen zijn slechts twee van de vele schadelijke stoffen, die niet alleen de gezondheid en de natuur schade berokkenen, maar die ook hoe langer hoe meer afbreuk doen aan het behoud en de exploitatie van gebouwen en voertuigen. De tand des tijds knaagt in een ongekend tempo. Aan de andere kant stelt men hogere eisen aan de levensduur en belastbaarheid van moderne materiaalsoorten – ter land, ter zee en in de lucht.
Waxoyl komt aan deze eisen tegemoet. Met exclusieve producten en op maat gesneden programma’s. Exclusief en alleen voor de erkende vakman. Door professionals voor professionals.

Waxoyl-producten worden volgens de strengste kwaliteitsvoorschriften in Groot-brittannië, de VS, Duitsland en Zwitserland vervaardigd. Waxoyl heeft dochterbedrijven in Duitsland, Frankrijk, Benelux, Denemarken, Rusland en een wereldwijd net van distributiepartners.

Webfauna maakte een website met het productenaanbod, van autowas tot antiroestmiddelen. Leveranciers van Waxoylproducten kunnen op zich deze site registreren en garantieregistraties invoeren.

http://www.waxoyl.nl/
Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen