Onze klanten

D2 Project Parket

Creatieve oplossingen, vakmanschap en een voorliefde voor het natuurproduct hout hebben D2 Projectparket inmiddels een bijzondere plaats binnen de parketbranche bezorgd. Dit Nieuwegeinse bedrijf levert parketvloeren in zowel gangbare systemen als project-gebonden maatwerk.

Het vloerontwerp (houtsoort, afmetingen, patroon, legrichting, eventuele sierbanden) kan door D2 worden verzorgd. Naast kennis op ingenieursniveau van de eigenschappen en constructiemogelijkheden van houten vloeren is tevens know-how als het gaat om (industriële) parketvloer-afwerking bij D2 in ruime mate aanwezig. D2 levert parketvloeren aan grootverbruikers (aannemers, interieurafbouwers etc.) en aan de particulier.

D2 wordt graag zo vroeg mogelijk betrokken bij haar projecten om ook al in de ontwerpfase van de projecten adviezen te kunnen verlenen die later een probleemloze uitvoering mogelijk maken. Ook kunnen vloerverwarmingssytemen geïntegreerd worden en eventuele andere voorzieningen besproken en uitgevoerd.

De liefde voor het natuurproduct hout is voor D2 Projectparket niet voldoende. Naast hout is een bijzondere relatie ontstaan met natuursteen. Parketvloeren kunnen geleverd worden in combinatie met natuursteen, gecombineerd in een ruimte, voor privé-woningen en projecten.

D2 Project Parket is een online vloerenspeciaalzaak waar bezoekers op een eenvoudige manier een parketvloer kunnen uitzoeken en bestellen. Webfauna ontwikkelde de site met volledige zelfbeheersbare backend voor D2 ProjectParket. Het bestelproces, de verwerking van de bestellingen en het beheer van de productcatalogus kunnen online worden beheerd.

http://www.parket.nu/
Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen