Onze klanten

Gall & Gall

Gall & Gall is de toegankelijke drankenspeciaalzaak van Nederland. Klanten hebben altijd keuze. In assortiment en in prijs. Gall & Gall wilt elke dag weer toonaangevend en inspirerend zijn met tips en adviezen. Al meer dan 129 jaar!

In de Gall & Gall online kadowinkel kun je elk moment, zeven dagen per week terecht om je bestelling te plaatsen. Wanneer je iemand een kado wilt sturen voor zijn of haar verjaardag, is het natuurlijk belangrijk dat het op de juiste dag wordt bezorgd. Daarom kun je precies aangeven op welke dag je het kado wilt laten bezorgen. Dit kan van maandag tot en met zaterdag, waarbij voor werkdagen geldt: voor 16.30 uur besteld, de volgende dag bezorgd.

Een bijzondere gelegenheid zoals een verjaardag van een vriendin, een oom die je heeft helpen verhuizen of een collega die je succes wilt wensen, vraagt om een bijzonder kado. Bijvoorbeeld een mooie fles wijn, whisky of champagne. En om je kado nog specialer te maken kun je een eigen etiket maken met daarop een persoonlijke boodschap en zelfs een foto. Is dat nog niet genoeg? Kies dan een van de drie kadokaartjes uit. Gefeliciteerd!, Proost!, Bedankt! Voor elke gelegenheid is er wel een passend kaartje.

Een kadootje bij iemand thuis laten bezorgen is al een leuke verrassing op zich. Maar Gall & Gall maakt deze verrassing nog specialer. Alle getoonde artikelen worden standaard geleverd in een feestelijke kadoverpakking en worden vervolgens thuis of in de winkel afgeleverd in een feestelijke kleurrijke tas. Zo wordt het kado dus nog net even iets feestelijker.

Gebouwd op ProBiz e-Commerce Suite 2.0

Webfauna heeft de complete webwinkel applicatie vormgegeven.
Voor correcte afhandeling van zendingen en retourzendingen en periodieke voorraadrapportage is een maatwerk XML-koppeling met Fulfilment Provider en LSP SMS B.V. te Zoetermeer tot stand gebracht.

Om kado's te kunnen personaliseren is in het bestelproces een Flash-based online etiketeditor en kaartjeseditor geïntegreerd.

https://kadowinkel.gall.nl/
Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen