Wat wij doen

Concept

Webfauna levert op maat gemaakte E-commerce systemen en eenvoudige...

Concept
Ontwerp

Uw website is het visitekaartje van uw webwinkel. Een herkenbare...

Ontwerp
Technische realisatie

Internet applicaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Mogelijkheden...

Technische realisatie
Onderhoud & doorontwikkeling

Uw webwinkel is live en u wilt graag ondersteuning bij het...

Onderhoud & doorontwikkeling

Technische realisatie

Internet applicaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Mogelijkheden nemen toe en daarmee tegelijkertijd de eisen die aan websites worden gesteld. Een prachtige lay-out is slechts een eerste stap. Uw klant wil eenmaal binnen optimaal gebruiksgemak. Goede wegwijzers en snelle informatievoorziening; zonder wegversperringen naar de bestemming. De technische realisatie van uw ideeën is de basis van uw succes. What you click is what you get!

Wij denken graag mee en geven advies over de opbouw van de webwinkel. Door jarenlange ervaring in het veld kennen wij de do’s en don’ts in de structuur van de website. We implementeren een goed functionerend verzendings- en retourneringsbeleid, zorgen voor een geïntegreerd betalingssysteem en koppelen voorraad en leveringstijden direct met elkaar.

Concreet betekent dit dat de klant uw winkel ‘binnenstapt’. Hij krijgt ruimte en tijd om rond te kijken. Hij bepaalt zelf wanneer hij hulp nodig heeft. Hulp wordt nooit opgedrongen en is direct beschikbaar als de klant er zelf om vraagt. De kassa is gemakkelijk gevonden, de klant kan betalen zoals hij wil en het product is al onderweg voor de klant de winkel uit is. De klant weet bij de uitgang wanneer hij zijn product ontvangt en hoe hij het kan retourneren. U hoeft als u wilt letterlijk niet om te kijken naar uw volledig geautomatiseerde webwinkel.

ProBiz – snel en voordelig

Webfauna realiseert dit door te werken met haar eigen modulaire software systeem waardoor we bijzonder snel en voordelig internet applicaties opzetten. De modulaire aanpak verschilt effectief van verschillende open sourcesoftwaresystemen omdat de applicatie nooit zwaarder wordt dan nodig. Daarnaast kunnen wij met ProBiz een oneindig aantal filters bouwen op bijvoorbeeld zoekfuncties naar uw wensen zonder dat het systeem in totaliteit te zwaar wordt. ProBiz kan gezien worden als een bouwmarkt waar de onderdelen en tools klaarliggen die u voor de bouw van uw winkel nodig heeft. Specifieke wensen voegen wij eenvoudig en snel toe zodat u samen met ons razendsnel verder bouwt.

Wij maken met ProBiz ook gebruik van nuttige open source-oplossingen zoals Linux, Apache, PostgreSQL, MySQL en PHP (LAMP). Wij koppelen hoge kwaliteit aan goede schaalbaarheid van systemen. Dit doen wij sinds tien jaar en het blijkt tot op de dag van vandaag een goede keuze.

Hosting

Nadat uw website live is gegaan gaat het proces door. Het ‘hosten’ van uw website is een onderdeel dat niet onderschat moet worden. Wij zorgen voor degelijke in-house hosting oplossingen en in samenwerking met TransIP, ook vanuit het datacenter DCG.