Wat wij doen

Concept

Webfauna levert op maat gemaakte E-commerce systemen en eenvoudige...

Concept
Ontwerp

Uw website is het visitekaartje van uw webwinkel. Een herkenbare...

Ontwerp
Technische realisatie

Internet applicaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Mogelijkheden...

Technische realisatie
Onderhoud & doorontwikkeling

Uw webwinkel is live en u wilt graag ondersteuning bij het...

Onderhoud & doorontwikkeling

Onderhoud & doorontwikkeling

Uw webwinkel is live en u wilt graag ondersteuning bij het onderhouden en doorontwikkelen van de website. Webfauna is daarvoor uw blijvende partner. Wij zetten ons ten volle in om een optimaal rendement te halen uit uw webwinkel en daarmee een zo groot mogelijke return on investment te genereren.

U bepaalt de content van uw website en wij staan voor u klaar om u daarin te begeleiden. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een schat aan expertise in huis die wij graag voor u inzetten. Dat betekent ook dat wij u ondersteunen bij het effectief inzetten van marketingcampagnes.

Diensten

Webfauna houdt voor u webstatistieken bij van uw website. Wij analyseren het gedrag van uw websitebezoekers. Wij kijken naar hoe zij op uw site zijn terechtgekomen, de landingspagina's, hoe lang zij op uw site zijn en naar welke producten zij voornamelijk kijken. Daarnaast kijken wij hoeveel bezoekers tot kopen overgaan en of er correlaties zijn te vinden tussen verschillende producten zodat u gerichte marketingcampagnes kan lanceren. Door het continu analyseren van de gegevens kunnen wij u voortdurend bijstaan in het aantrekken van de juiste doelgroep en het optimaliseren van uw webwinkel.

Ondersteuning

Vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week houden wij uw website automatisch voor u in de gaten om eventuele storingen voor te zijn. Een eventuele storing wordt direct gemeld en wij gaan onmiddellijk aan de slag om de storing zo snel mogelijk te verhelpen. Daarnaast zorgen wij ook voor regulier onderhoud aan de site.

Uiteraard staat ook de online projectmanager 24 uur per dag voor u klaar. De online projectmanager is te vergelijken met een helpdesksysteem waar u als opdrachtgever taken in kan zetten. U communiceert hierdoor altijd direct met de juiste persoon en u kunt online de voortgang van uw taak volgen. U kunt daarnaast altijd gebruik maken van onze telefonische helpdesk tijdens kantooruren.

Garantie

Wij zorgen ervoor dat uw website volledig veilig is en beschikken over de juiste beveiligingscertificaten. Alle door ons ontworpen webwinkels kunnen voorzien worden van het Thuiswinkelcertificaat van de stichting Thuis Winkel Certificaat. De stichting controleert en certificeert onafhankelijk.

Wij verschaffen u inzicht en overzicht op de factuur over de verschillende diensten die wij leveren. Wij dragen te allen tijden zorg voor een heldere en transparante communicatie naar onze opdrachtgevers.