Wat wij doen

Concept

Webfauna levert op maat gemaakte E-commerce systemen en eenvoudige...

Concept
Ontwerp

Uw website is het visitekaartje van uw webwinkel. Een herkenbare...

Ontwerp
Technische realisatie

Internet applicaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Mogelijkheden...

Technische realisatie
Onderhoud & doorontwikkeling

Uw webwinkel is live en u wilt graag ondersteuning bij het...

Onderhoud & doorontwikkeling

Ontwerp

Uw website is het visitekaartje van uw webwinkel. Een herkenbare huisstijl, een goed overzicht en een prettige lay-out vormen samen de etalage van uw winkel. De klant heeft zin om ‘binnen te komen’. Een prettig betaalsysteem en optimaal gebruiksgemak – het vaak niet zichtbare gedeelte – zorgen ervoor dat de klant niet met lege handen vertrekt en graag bij u terugkomt.

Webfauna zorgt voor een totaalconcept waarin het uitgangspunt is dat de klant met plezier bij u binnenloopt, tevreden de winkel uitloopt, vertelt aan anderen over zijn winkelervaring, bij u terug komt en anderen meeneemt. Bij ons ligt een evenredige focus op beide aspecten van de winkel. Het succes van de website zit in de afstemming van de etalage met de achterkant. Zonder uitgekiende etalage komt niemand bij u binnen, zonder een afgestemd onzichtbaar proces aan de achterkant is het onmogelijk uw producten af te nemen.

Vorm & functie

Wij ontwerpen functioneel. Dat betekent dat wij zorg dragen voor optimaal gebruiksgemak in een prettige omgeving. Wij maken dankbaar gebruik van experts van diverse webdesignbureaus en freelance designers met wie wij samenwerken om te bepalen hoe deze omgeving eruit ziet voor uw bezoekers. Samen dragen zorg voor een uitgekiende layout. Door onze ervaring en affiniteit met vormgeving kunt u rekenen op een perfecte uitvoering van een aangeleverd ontwerp.

Tegelijkertijd dragen wij zorg voor de technische realisatie. Dat wil zeggen dat wij zorgen dat de infrastructuur achter de website klopt. Juiste, weloverwogen en logische doorklikfuncties, gemakkelijke bestelfuncties, automatische e-mails met bevestigingen en doordachte en handige betalingssystemen, waardoor de klant tijdens het hele afneemproces weet waar hij aan toe is. Onze kracht zit in het koppelen van al deze systemen.

Uw rol

Voor ons is het daarom essentieel met u samen te werken. Wij maken gebruik van de expertise en infrastructuur die u reeds heeft en bepalen in samenspraak met u wat werkelijk moet gebeuren. Wij vervangen geen goed werkende systemen waar u zich vertrouwd bij voelt en graag mee blijft werken. Onze unieke kracht is juist dat wij met een geavanceerde interface deze reeds bestaande en nieuwe systemen aan elkaar koppelen en met elkaar laten communiceren. U werkt als architect zelf mee aan het uitbouwen en optimaliseren van uw bedrijf zonder dat u het eerst laat afbreken en opnieuw moet beginnen.