Wat wij doen

Concept

Webfauna levert op maat gemaakte E-commerce systemen en eenvoudige...

Concept
Ontwerp

Uw website is het visitekaartje van uw webwinkel. Een herkenbare...

Ontwerp
Technische realisatie

Internet applicaties zijn voortdurend in ontwikkeling. Mogelijkheden...

Technische realisatie
Onderhoud & doorontwikkeling

Uw webwinkel is live en u wilt graag ondersteuning bij het...

Onderhoud & doorontwikkeling

Concept

Webfauna levert op maat gemaakte E-commerce systemen en eenvoudige marketing websites voor webwinkels. Wij onderscheiden ons in onze persoonlijke professionele aanpak door onze expertise met u te delen vanaf het eerste contact. Wij geven advies en projectbegeleiding, dragen zorg voor de technische realisatie en bieden hoogwaardige service voor doorontwikkeling en verdere groei na implementatie van de website in uw bedrijf.

Voor elk project is een unieke op maat gemaakte aanpak gewenst. Een eenvoudige marketing website vraagt om een andere benadering dan een volledig op maat gemaakt E-commerce systeem waar u uw eigen voorraadsysteem en kassasysteem aan wil koppelen.

Team

In de verkenningsfase stellen wij samen met u op basis van bedrijfs-, communicatie-, en gebruikersdoelstellingen vast wat er moet gebeuren. Advies, projectbegeleiding en technische realisatie zijn onze kernactiviteiten. Wij stellen op basis van de verkenning ons team verder samen en maken daarbij gebruik van experts van webdesign bureaus en partners voor datacenter faciliteiten, online betaalsystemen en logistiek, zoals TransIP, Adyen, Docdata, PostNL en Ogone. Belangrijkste spil in het team bent uzelf. Wij werken met u, voor u!

Verkenning en structurering

U ontvangt op basis van de verkenningsfase een prijsopgave, conceptvoorstel en plan van aanpak. Na goedkeuring vertalen wij dit concept naar een duidelijke structuur met een professioneel ontwerp. In de structureringsfase inventariseren wij de content en gaan aan de slag met de vormgeving en het interactieve design. Dit levert een functioneel, grafisch en een technisch ontwerp op.

Realisatie en lancering

Wanneer we de plannen samen met u hebben afgestemd, komen we in de realisatiefase waarin we programmeren, testen, instrueren, de website met content vullen en aan u opleveren. Tevens introduceren we binnen deze fase het websitebeheer. Na uitvoerig testen gaat de website live. In de lanceringsfase blijven wij graag bij uw website betrokken. Met de hosting, marketing, website analytics, beheer, support en uitbreidingen van uw webwinkel dragen wij bij aan een website met een optimale return on investment.

Hoge kwaliteit tegen lage kosten

Doordat wij gebruik maken van ons eigen modulair software systeem ProBiz, zetten wij snel en voordelig goed werkende internet applicaties in elkaar. Concreet betekent dit dat de bouwstenen voor uw website reeds bij ons in de kast staan, en u samen met ons de architect bent van uw eigen webwinkel.