Diensten

website ontwikkeling

Webfauna onderscheidt zich in haar persoonlijke professionele aanpak door u als opdrachtgever een centrale rol te geven bij de ontwikkeling van uw website. Wij bieden advies en projectbegeleiding, dragen zorg voor de technische realisatie en bieden hoogwaardige service voor doorontwikkeling van de website.

Wanneer u bij ons komt met uw idee voor een website, ontwikkelen wij deze volledig samen met u. Iedere site heeft een doel. Dit doel kan zijn klanten te overtuigen dat uw producten beter zijn dan die van uw concurrent of het kan zijn dat u graag de informatie die u heeft geleerd over u hobby wilt delen met de wereld. Wat de reden ook mag zijn, Webfauna verdiept er zich graag met u in. Uiteindelijk moet de website de juiste doelgroep aantrekken. Hier wordt al in vroeg stadium rekening mee gehouden. In gebruiksvriendelijkheid van het ontwerp, maar ook het design van de huisstijl.

De website wordt gebouwd in ons eigen modulaire software ProBiz. Tijdens de ontwikkeling van de website houden we rekening met uw toekomstbeeld. We bouwen de de site op een manier dat uitbreiden heel makkelijk kan op ieder gewenst moment, zonder dat alles opnieuw gebouwd moet worden. Wij betrekken u bij iedere stap van het project, zodat we zeker weten aan al uw verwachtingen te kunnen voldoen. Aan het einde van deze fase van technische realisatie, ontvangt u een website met een uitstraling die uitnodigend is voor uw doelgroep, waarop bezoekers makkelijk kunnen navigeren en die voor u eenvoudig te beheren is.

Daar houdt het pakket van Webfauna nog niet op. Met alleen een website is het doel van de site nog niet bereikt. Wij helpen u bij het plaatsen van goede content, bij online campagnes, wat u maar wilt, wanneer u dat wilt. Gezamenlijk zorgen we ervoor dat u goed gevonden wordt in zoekmachines als Google. Samen zorgen we ervoor dat uw verhalen gelezen worden of dat uw producten bekeken worden op de website.

Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen