Diensten

grafisch en functioneel ontwerp

Een website bestaat uit een zichtbaar en een onzichtbaar gedeelte: het grafische (what you see is what you get) en het functionele (what you click is what you get) ontwerp. Beide zijn onmisbare onderdelen van uw visitekaartje. Wij zorgen voor een goede lay-out die aansprekend is voor uw doelgroep en ontwerpen de infrastructuur aan de niet zichtbare kant.

Functioneel ontwerp

Wanneer u een nieuwe website of webshop wilt, heeft u vast allerlei ideeën in uw hoofd. Het is belangrijk dat die ideeën in uw hoofd overeen komen met het uiteindelijke resultaat. Met behulp van wireframes en prototyping kunnen we uw ideeën in beeld brengen. Daarnaast gebruiken we de wireframes of prototypes om met uw mee te denken. In dit process komen ook de functionaliteiten van uw webshop, website of online platform aan het licht. Deze 'functional requirements' leggen we vast in een functioneel ontwerp.

Grafisch ontwerp

Als de wireframes door u zijn goedgekeurd, leggen wij dit voor aan een van de freelance designers waar Webfauna mee samenwerkt. De grafisch ontwerper gaat aan de slag om voor u een design te maken dat past bij uw smaak. Natuurlijk blijft u als klant bij dit hele proces betrokken en beslist u over het resultaat. Wij, van Webfauna, letten hierbij op de gebruikersvriendelijkheid van uw website.

Bouwen

Na uw goedkeuring gaan onze developers aan de slag om het door u ontworpen voorstel te realiseren. Het is afhankelijk van de grootte en complexiteit van het project hoe lang het duurt voor de oplevering. Natuurlijk betrekken we u als klant in dit proces. Zodat veranderende inzichten in een vroeg stadium worden opgemerkt en meegenomen in het bouwproces.

Projectmanagement

Gedurende het project houden wij de voortgang nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat het project op tijd en binnen het budget wordt opgeleverd. Webfauna gaat hierbij ook nog eens voor de hoogste kwaliteit.

Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen