Diensten

remarketing / retargeting

Remarketing houdt in dat u uw klant vasthoudt terwijl deze uw website reeds heeft verlaten. Met het retargetten van een niet converterende bezoeker kunt u uw klant buiten uw eigen website om aanmoedigen terug te komen om alsnog te converteren.

U heeft een webshop en ziet uw klanten komen en gaan. Het aantal klanten dat over gaat tot een online aankoop is maar een klein percentage. Remarketing en retargeting helpen bij de verhoging van uw conversie.

Retargeting

In de praktijk gaat gemiddeld slechts twee procent over tot een aankoop. De overige 98 procent kijkt alleen maar. Als u wilt is dat klanten meteen converteren op uw webshop, kunt u er met remarketing voor zorgen dat die 98 procent bij u terug komt. Met regargeting plaatst u een stuk onzichtbare code, ook wel een 'pixel' genoemd, op uw website of webshop. Deze code zorgt ervoor dat als uw potentiële klant op een later moment het web afspeurt, advertenties krijgt te zien van uw website of webshop. Retargeting is een krachtige branding en conversie optimalisatie tool en werkt het beste als onderdeel van een grotere digitale strategie.

Remarketing

De termen retargeting en remarketing worden vaak door elkaar heen gebruikt en lijken hetzelfde te betekenen. Echter bij remarketing is vaak ook E-mail betrokken. Denk hierbij aan een persoonlijke E-mail van een online bedrijf waar je wel eens iets gekocht hebt.

Wij helpen u op weg bij het instellen van uw online marketing programma. Samen met u stellen we een plan op waarmee we aan de slag gaan om op verantwoordelijke wijze uw online conversies te verhogen.

Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen