Diensten

seo

SEO staat voor Search Engine Optimalization. Webfauna adviseert en begeleidt u naar een hoge ranking in de zoekmachines. Wij zorgen voor optimalisatie van OnPage en OnSite factoren zoals de structuur, de inhoud en de techniek van de website.

Het nut van Search Engine Optimalization wordt vaak onderschat. Onze consultants hebben de kennis in huis, om uw wensen te vertalen naar een technische oplossing. Wij bieden uitgebreide ondersteuning om uw online doelstellingen te helpen realiseren. SEO is een continu proces en vraagt steeds om verbetering en herziening van uw online content.

Content optimalisatie

SEO is meer dan linkbuilding alleen. Hoe de algoritmes van search engines precies werken weet niemand. Maar er zijn wel een aantal richtlijnen waaraan we ons moeten houden om kans te maken om goed gevonden te worden. U kunt zelf al heel veel doen om goed gevonden te worden door de grote zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing. Denk bijvoorbeeld aan het leveren van kwalitatieve content door zoekwoorden in uw teksten te verwerken. Of het door het juiste gebruik van titels.

Webfauna en SEO

Ook als u nieuw bent op het gebied van zoekmachine optimalisatie kunnen onze consultants u adviseren bij het opzetten van een online strategie. Met een aantal simpele tips en tricks kunt u al snel aan de slag met het optimaliseren van uw website. Wij begeleiden u bij iedere stap en doen het graag samen met u.

Waarom Webfauna?
  • Persoonlijke begeleiding
  • Ruime ervaring
  • Betaalbare oplossing
  • Voorop lopen
  • 100% kwaliteit
  • Wij denken met je mee

Ook interesse in onze diensten?

Info aanvragen